General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Sat Jun 24, 2017 12:15 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Thu Mar 10, 2011 5:40 pm 
Offline

Joined: Thu Mar 10, 2011 5:16 pm
Posts: 1
Hello,

I'm working with a Lacie 2big Network NAS, I have some troubles to set permission for folder access.
To sum up my confirguration:
System: 2TB LaCie 2big Network
Firmware: 2.2.8
Client OS Workstation: XP Pro/ Seven

I create a user by the Web Interface, when I try to connect to SAN via the web interface (log in and browse the list of share folder) with the user created, I have acces to one wrong folder...When I try to acces to the share folder from a XP or Seven Workstation, I have the message:You night not have the permission to use this network ressource'...
The admin account works well.

I don't understand what's wrong on the configuration beaucause it's seems to be easy to add user and persmission.
I tried to ask support from Lacie, but I didn't receive a reply.

Thanks you in advance for you help !


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group