General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Tue Oct 17, 2017 5:57 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Problem to boot my 2big
PostPosted: Sun Jan 13, 2013 8:26 pm 
Offline

Joined: Sun Jan 13, 2013 8:15 pm
Posts: 1
Hi everyone, I just got a 2big network, I connected my PC to the serial port and I got bad magic number error and the Marvell prompt. After loading a kernel using tftp, setting up the partitions i was able to get a fully functional debian unit. But there is still a problem, if I remove the power and turno on the device again the device doesn't start (bad magic number error) but if i write the reset command on the Marvell prompt, the system restart and this time everything is ok. The problem apparently is that the hardrive take too much time to start and the system try to boot before the HD is ready. There is a way to make a CPU restart using the buttons or other workarounds to this problem?.

Thank you very much.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group