General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Mon Nov 20, 2017 12:16 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Oct 17, 2010 12:31 pm 
Offline

Joined: Sun Oct 17, 2010 12:23 pm
Posts: 2
Hi I have a Network Space 1Tb, i can connect to the drive's adminstration webpages, also twonky pages, but ftp and samba not showing any directorys or files.

Have put the HD on a linux system and than theres no problem can view and copy files. Have made backup with the guides given in this forum. Now i re-formated the data partition sda2 and made new directories openshare and myshare put the drive back in the lacie case, but no such luck, now it seems in the administration webpages the partition is not recognized, also the option for re-format is no longer available.

using firmware 118

Anybody can help me please?!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Oct 17, 2010 2:11 pm 
Offline

Joined: Sun Oct 17, 2010 12:23 pm
Posts: 2
Already fixed it ;) up and running again


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Mar 12, 2011 2:57 pm 
Offline

Joined: Sat Mar 12, 2011 2:51 pm
Posts: 5
I know that this is an old thread but I have the same problem
I was wondering if you could share the solution you found for you to regain your disk
Thanks


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group