General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Fri Sep 22, 2017 1:02 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jan 09, 2012 3:59 am 
Offline

Joined: Mon Jan 09, 2012 3:34 am
Posts: 1
Hi, so I use to have my nas mapped out on my computer and it always worked but all of a sudden it stopped working, sort of.

so here is what is working
    admin web page
    ftp access
    accessing files through windows media player
    backing up with usb stick

here is what doesnt work
    cannot access mapped networked drive to openshare (i deleted now)
    cannot see "networkspace" in my network on win 7

I have formatted the drive,updated to 1.1.8 fw, reset the server and did the factory reset method.

I just cant access the nas through windows to add or remove files. Not sure if this matters but I have had 2 power failures and a lot of devices are connected to my network.

So im just wondering if anyone has come across a similar situation or if you guys can point me in the right direction??

Thanks!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group