General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Wed Nov 22, 2017 12:57 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Dec 30, 2011 11:39 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 30, 2011 1:07 pm
Posts: 7
SSH/dropbear was removed in firmware 2.4.15 for sitecom MD253.
I've found a new way in, and created telnet and ssh packages:

telnet enabler package - http://downloads.sitecom.nas-central.org/Users/whack/SitecomNas_pkg_Telnetd_1.0.0.bin

ssh (dropbear) package - http://downloads.sitecom.nas-central.org/Users/whack/SitecomNas_pkg_Sshd_0.51.0.bin


Last edited by whack on Thu Jan 19, 2012 6:49 pm, edited 5 times in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 04, 2012 9:41 am 
Offline

Joined: Sat Feb 12, 2011 6:06 pm
Posts: 5
Hi,

Did you finally managed to get it working ? i have updated my MD-253 to 2.4.15 and lost SSH access .... :-O

Thanks a lot


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 04, 2012 3:09 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 30, 2011 1:07 pm
Posts: 7
I'm waiting for ftp upload access to share this package.
Perhaps I'll work on an SSH package later.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 04, 2012 5:57 pm 
Offline

Joined: Sat Feb 12, 2011 6:06 pm
Posts: 5
Can you please upload to fileserve or similar and post the link in the meantime ? Will be very useful to have it :)

Thanks a lot


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 04, 2012 6:46 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 30, 2011 1:07 pm
Posts: 7
Posted to http://www.sendspace.com/file/5nc95w


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 04, 2012 6:48 pm 
Offline

Joined: Mon Jun 16, 2008 10:45 am
Posts: 6074
@whack: Have you requested it as specified here? I don't see a request in the bugtracker.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 04, 2012 6:57 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 30, 2011 1:07 pm
Posts: 7
Mijzelf wrote:
@whack: Have you requested it as specified here? I don't see a request in the bugtracker.


Bug report 351.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 04, 2012 7:13 pm 
Offline

Joined: Sat Feb 12, 2011 6:06 pm
Posts: 5
Tested .... Working well :)

Thanks a lot !!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 04, 2012 9:44 pm 
Offline

Joined: Tue Jan 03, 2012 2:41 pm
Posts: 1
Thumbs up for this package.

Thank you!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 04, 2012 10:10 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 30, 2011 1:07 pm
Posts: 7
I've now added an ssh package. Hope you find it useful.

(first message edited to list that package too)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 19, 2012 6:50 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 30, 2011 1:07 pm
Posts: 7
These packages are now available on downloads.sitecom.nas-central.org

(First post updated with new links.)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Aug 18, 2012 8:01 pm 
Offline

Joined: Tue Feb 15, 2011 12:01 am
Posts: 12
Tried, but trying to do a first install by clicking on the .bin file in folder /PUBLIC/Packages, i get a error: "No hard disk device".

Running firmware: SitecomNas_v2.4.17


Any ideas?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Oct 10, 2012 2:23 pm 
Offline

Joined: Tue Feb 15, 2011 12:01 am
Posts: 12
SSH is working again for me.

After upgraded to firmware: SitecomNas_v2.4.21 and after i have added the SSH package. Now i was able to install the SSH package and enable it.


note: needed to reboot first before i could initiate the upgrade.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group