General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Fri Nov 24, 2017 8:27 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri May 23, 2014 4:03 pm 
Offline

Joined: Fri May 23, 2014 3:58 pm
Posts: 3
I have a 2TB Network Space 2 that suddenly stopped responding via network. Upon investigating it I found it was just sitting there with a slow paced flashing led. I have tried to reset to factory settings a few times, but it still keeps flashing that led. I am not very experienced with NAS hardware, so I have absolutely no idea what to try next. Any suggestions?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 23, 2014 6:04 pm 
Online

Joined: Wed Mar 18, 2009 11:13 pm
Posts: 773
this probably means it cannot find the harddisk...disk failure


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun May 25, 2014 3:47 pm 
Offline

Joined: Fri May 23, 2014 3:58 pm
Posts: 3
Thanks for confirming what I was worried about, what I could find the LaCie website it said that the NAS was reading/writing the disk, but I had a hunch that wasn't accurate.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 30, 2014 10:44 pm 
Offline

Joined: Fri May 23, 2014 3:58 pm
Posts: 3
Instead of creating a new topic, I'll just go out on a limb and ask here. Does anyone have any suggestions for a reliable NAS that doesn't fail in less than 2 years? Could be a NAS with slots for HDD's instead of for instance Network Space 2 where you have a disk pre-installed.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group