d2Network2 with a 4TB drive?

Diginas
Posts: 36
Joined: Sat Mar 15, 2014 9:30 am

Re: d2Network2 with a 4TB drive?

Post by Diginas » Mon Mar 24, 2014 7:49 am

Hey Mijzelf!

Got scared with so many questions ? :P

Mijzelf
Posts: 6198
Joined: Mon Jun 16, 2008 10:45 am

Re: d2Network2 with a 4TB drive?

Post by Mijzelf » Mon Mar 24, 2014 9:15 am

Scared? No. I just don't know the answers. So for almost all questions the answer would be RTFM, or 'Just try it'. I am not spending time on that.

And your last question is not applicable. What is the advantage of an elevator over a train? Both are used to move people. Yet you just can't exchange them.

Diginas
Posts: 36
Joined: Sat Mar 15, 2014 9:30 am

Re: d2Network2 with a 4TB drive?

Post by Diginas » Mon Mar 24, 2014 11:26 am

Mijzelf wrote:Scared? No. I just don't know the answers. So for almost all questions the answer would be RTFM, or 'Just try it'. I am not spending time on that.

And your last question is not applicable. What is the advantage of an elevator over a train? Both are used to move people. Yet you just can't exchange them.
Thank You

Diginas
Posts: 36
Joined: Sat Mar 15, 2014 9:30 am

Re: d2Network2 with a 4TB drive?

Post by Diginas » Mon Jan 30, 2017 2:30 pm

Hello !

More than 3 years have passed, and my Lacie D2 network 2 (3TB Version) is collecting dust

I have tryed this tutorial without success ...
http://lacie.nas-central.org/wiki/Insta ... Network_2)
Perheaps this works only for the 1TB / 2TB versions

Did anyone succeded recovering a Lacie D2 network 2 that was shipped with 3TB ?

Thank You

Post Reply