General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Sun Mar 18, 2018 12:08 am

All times are UTC

Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Jan 01, 2017 2:03 pm 

Joined: Sun Jan 01, 2017 1:54 pm
Posts: 1
Been reading these forums for a while. My HMNHD died (360gb version), plugged the disk in and worked fine in computer. So went through the process of re-installing firmware. Things went smoothly, no errors. Turn the drive on, can log into net disk setup. However it says no drive is detected? Go into disk management, format. Sometimes works, otherwise comes up with a random error. However after formatting, it says that the free space is 800gb, and the available space is 360 gb? Very confusing. That and net disk becomes very slow, and then the blue hd light just flashes.

I have tried re-installing the firmware 5+ times, and get the same result, trying different instructions in the guide.

Any ideas? Or is the arm circuit board just fried?

PostPosted: Fri Jan 06, 2017 11:54 am 

Joined: Mon Jun 16, 2008 10:45 am
Posts: 6179
How big is the new disk?

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group