General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Mon Jan 22, 2018 4:26 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Nov 08, 2013 3:17 am 
Offline

Joined: Fri Nov 08, 2013 3:11 am
Posts: 2
After installing Transmission, I tried to set up a copy job using the Storcenter's web UI. I went through the steps, and was told the copy job was set up. OK. But if I go back into "Copy Jobs" there's nothing there. Days go by, and suddenly my NAS is out of drive space. I check the logs, and sure enough not just one but two copy jobs are running on the schedule I set (after the first one didn't "stick", I tried again, hence two jobs), but still nothing is visible in the Copy Jobs web UI.

Does anyone know how I can delete these copy jobs manually? Where is that schedule/config stored?

I checked the cron jobs, and didn't see anything that looked related. Any help would be deeply appreciated.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 08, 2013 4:28 am 
Offline

Joined: Fri Nov 08, 2013 3:11 am
Posts: 2
I think I've found it! Under: /mnt/soho_storage/d2d/job_list.key


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 32 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group