problem to access IX2-200 device.

StorCenter ix2-200 Network Storage
Post Reply
albertoUY
Posts: 1
Joined: Tue Dec 30, 2014 6:05 pm

problem to access IX2-200 device.

Post by albertoUY » Tue Dec 30, 2014 7:07 pm

good afternoon.

I have a problem with this device.
For another reasons, I had to delete the network configuration and security of the device by pressing the reset button located on the back.
Then when I tried to reconfigure the device, following the steps (page 1 - Name, Description, page 2 - Create administrator and password, page 3 - settings notifications by email, page 4 - settings timezone) at the end, when it tells me that you may be required to restart the device, the message returns me "unable to add the admin user" ...

After this message, return to page 1 of the configuration, again and again.

I can not lose the information that is in HDD.

thank you very much for help me.

Alberto

trev2hip
Posts: 1
Joined: Sun May 31, 2015 4:39 pm

Re: problem to access IX2-200 device.

Post by trev2hip » Sun May 31, 2015 4:57 pm

Hi there, I'm having exactly the same problem.
Did anyone find a solution to this?

I am assuming that there must be some sort of corruption with the user database?

When I spoke to the support team, they asked me to try different "admin" usernames like administration instead. No matter what username or changing any other details on the other set up pages the outcome was the same.

martinkaz
Posts: 2
Joined: Sat Jun 27, 2015 2:18 pm

Re: problem to access IX2-200 device.

Post by martinkaz » Sat Jun 27, 2015 2:20 pm

Hi, i have the same problem. physically the NAS seems to work ok, but there is no way to access it. Suddenly, one day i was no longer able to access.
did you get any answer?

Post Reply