General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Sun Mar 18, 2018 9:31 pm

All times are UTC

Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Jul 20, 2016 1:47 am 

Joined: Wed Jul 20, 2016 1:21 am
Posts: 1
Hi everyone,
I tried installing FFP 0.7, and I'm pretty unsuccesful
I followed the instructions on this link

Downloaded the .tgz file and got it installed via the Nas web interface.
Oce installed, I can see the FFP shortcut and icon in the web interface. Nothing happens when I click on it though I believe it's supposed to load a web page.

I connected via ssh to my device.
When I make a dir command, I can see that there is no ffp folder.
I can't use slacker, can't install uwsiteloader, etc.

What kind of verifications should I make ?
I'm not familiar with linux commands, so thank you for your help

PostPosted: Mon Aug 01, 2016 7:30 am 

Joined: Mon Jun 16, 2008 10:45 am
Posts: 6179
Starting with firmware 4.1.102 the package doesn't work anymore for some unknown reason. To overcome that I wrote an ffp-starter script, instructions here.

Unless you eagerly want FFP, consider Entware-ng. Basically it's about the same, but while the FFP maintainer abandoned his project 4 years ago, Entware-ng is alive and kicking.

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group