General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Tue Dec 12, 2017 12:02 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Oct 13, 2014 11:27 am 
Offline

Joined: Mon Oct 13, 2014 11:25 am
Posts: 2
hello

i have one huge problem. i have no access to lacie and there is blue light in front blinking constantly.

i have no idea what can be the cause?
does anyone have an idea what's wrong?

thanks

alex


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Nov 02, 2014 10:49 pm 
Offline

Joined: Sun Nov 02, 2014 10:41 pm
Posts: 1
Did you find a solution?
I have the same problem
5big nas pro, new machine never worked
Only front blue light blinking and nothing else seems to work.
Please help


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Dec 08, 2017 1:45 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 08, 2017 12:06 pm
Posts: 5
Blinking blue light is [meant to be] an indication of the system being initialised.
It may take a fairly long time if the hard drives need to be reformatted.

What was your experience?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group