HELP. MAJOR problems are replacing disk and syncing. MACuser

Post Reply
stieller
Posts: 1
Joined: Tue Apr 19, 2016 2:21 am

HELP. MAJOR problems are replacing disk and syncing. MACuser

Post by stieller » Tue Apr 19, 2016 2:27 am

Hi everyone.
I'm hoping someone can help me.
I have a Lacie Big 5 NAS with 4 x 3tb hard disks.
It started to play up 2 days ago and a drive failed and asked to be replaced.
I put a new drive in and it began to sync.
Once the sync had finished, i could no longer access my files or mount the volumes.
heres the log
2016-04-19 02:45:09 - The RAID array is clean
2016-04-19 02:45:05 - The drive in slot 4 is clean
2016-04-19 02:45:05 - The drive in slot 2 is clean
2016-04-19 02:45:04 - The drive in slot 3 is clean
2016-04-19 02:45:03 - The drive in slot 1 is clean
2016-04-18 11:14:03 - The RAID array is synchronizing
2016-04-18 11:13:57 - The drive in slot 2 is synchronizing
2016-04-18 11:13:46 - The drive in slot 4 is synchronizing
2016-04-18 11:13:45 - The drive in slot 3 is synchronizing
2016-04-18 11:13:44 - The drive in slot 1 is synchronizing
2016-04-18 11:11:53 - The drive in slot 2 is new
2016-04-18 10:48:55 - The drive in slot 2 is missing
2016-04-18 10:40:19 - The RAID array is degraded

It appears as though all my data is gone? is this correct ?
Is there a way to recover or access my old files?

i can no longer mount the device as the previous "shares" aren't there anymore... its as if it was first set up..But when it was first set up i had an admin folder.. i don't even have that anymore
I'm hoping the data is still there and for whatever reason it just thinks they are not

help..
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Post Reply