General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Tue Jun 27, 2017 8:57 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Oct 27, 2012 9:11 am 
Offline

Joined: Sat Oct 27, 2012 9:05 am
Posts: 2
Yesterday I got a 5big Network from someone who no longer used it. Before I would take it into use, I wanted the raid 5 configuration change to RAID 6. This seems to have gone wrong, the button is now red.

How to recover it ?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Oct 27, 2012 10:03 am 
Offline

Joined: Mon Jun 16, 2008 10:45 am
Posts: 6004
Try a factory reset.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Oct 27, 2012 11:19 am 
Offline

Joined: Sat Oct 27, 2012 9:05 am
Posts: 2
Mijzelf wrote:



Thank you, I had already tried a few times without success, it has a different IP address from the DHCP server after the hard reset. Strangely with a lease time of 8 days.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Oct 27, 2012 3:27 pm 
Offline

Joined: Mon Jun 16, 2008 10:45 am
Posts: 6004
Ah, so you have access to the webinterface? What has the webinterface to say about the diskstatus?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group