Upgrade Wireless Space HDD

Post Reply
juan2k
Posts: 11
Joined: Sun Apr 25, 2010 11:04 pm

Upgrade Wireless Space HDD

Post by juan2k » Fri Oct 14, 2011 3:47 pm

Hi,

I want to change the Hard Drive of my Wireless Space 1Tb Version to a brand new 2tb HDD,!!
There is some upgrade procedure like the NS2 ? or with a ghost image/clone will work ?

Thx,

Juan

tionio
Posts: 1
Joined: Wed Jan 23, 2013 9:34 am

Re: Upgrade Wireless Space HDD

Post by tionio » Wed Jan 23, 2013 9:38 am

Did you succeed?

because i have the same situation..and i dont know what to do? :/

juan2k
Posts: 11
Joined: Sun Apr 25, 2010 11:04 pm

Re: Upgrade Wireless Space HDD

Post by juan2k » Tue Feb 12, 2013 2:03 pm

Hi Everyone,

Yesterday i bought a brand new 2Tb HDD Seagate ST2000DM001 to try to upgrade my 2 year old SAMSUNG 1TB Disk inside my Wireless Space. :!: :!:

1 - just put your new HDD inside the BOX without partitions
2 - do a factory reset to the Wireless Space (push reset button for about 20s, when the red light is on release the button and the light start blinking then push and release the button again)
the system reboot and after a minute a light cycle red,blue,green start for about 5 minutes wait until finish
3 - Enjoy the upgrade (default IP 192.168.1.1)

It seem unbelievable but works,

Then upgrade your BOX to actual firmware is you wish for me the system wake up with 1.07 version

The disk is automatically partition in GPT so i think that the box will support 3TB HDD,

freddie1974
Posts: 10
Joined: Sat Apr 06, 2013 6:23 am

Re: Upgrade Wireless Space HDD

Post by freddie1974 » Sat Apr 06, 2013 9:32 pm

I installed a WDC 2Tb. The firmware version come back to the factory, 1.0.2 in my case.So you have to upgrade again if you want 1.1.5 version.But the HDD is prepared by nas, and it is ready without do nothing apart install it 8-)

juan2k
Posts: 11
Joined: Sun Apr 25, 2010 11:04 pm

Re: Upgrade Wireless Space HDD

Post by juan2k » Thu Aug 15, 2013 3:00 pm

Hi,

Somebody tried do the upgrade of the internal hdd of the WS to 3Tb or 4TB ??

am running out of space (2TB already after upgrade the factory default 1TB version)

i want to know before buy a 4Tb or 3TB hard drive

thank in advance

Post Reply