General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Thu Mar 23, 2017 12:13 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Oct 14, 2011 3:47 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 25, 2010 11:04 pm
Posts: 11
Hi,

I want to change the Hard Drive of my Wireless Space 1Tb Version to a brand new 2tb HDD,!!
There is some upgrade procedure like the NS2 ? or with a ghost image/clone will work ?

Thx,

Juan


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 23, 2013 9:38 am 
Offline

Joined: Wed Jan 23, 2013 9:34 am
Posts: 1
Did you succeed?

because i have the same situation..and i dont know what to do? :/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 12, 2013 2:03 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 25, 2010 11:04 pm
Posts: 11
Hi Everyone,

Yesterday i bought a brand new 2Tb HDD Seagate ST2000DM001 to try to upgrade my 2 year old SAMSUNG 1TB Disk inside my Wireless Space. :!: :!:

1 - just put your new HDD inside the BOX without partitions
2 - do a factory reset to the Wireless Space (push reset button for about 20s, when the red light is on release the button and the light start blinking then push and release the button again)
the system reboot and after a minute a light cycle red,blue,green start for about 5 minutes wait until finish
3 - Enjoy the upgrade (default IP 192.168.1.1)

It seem unbelievable but works,

Then upgrade your BOX to actual firmware is you wish for me the system wake up with 1.07 version

The disk is automatically partition in GPT so i think that the box will support 3TB HDD,


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 06, 2013 9:32 pm 
Offline

Joined: Sat Apr 06, 2013 6:23 am
Posts: 10
I installed a WDC 2Tb. The firmware version come back to the factory, 1.0.2 in my case.So you have to upgrade again if you want 1.1.5 version.But the HDD is prepared by nas, and it is ready without do nothing apart install it 8-)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Aug 15, 2013 3:00 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 25, 2010 11:04 pm
Posts: 11
Hi,

Somebody tried do the upgrade of the internal hdd of the WS to 3Tb or 4TB ??

am running out of space (2TB already after upgrade the factory default 1TB version)

i want to know before buy a 4Tb or 3TB hard drive

thank in advance


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group