General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Fri Oct 20, 2017 7:06 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: NAS+Switch Problems
PostPosted: Mon Apr 09, 2012 4:40 am 
Offline

Joined: Mon Apr 09, 2012 4:02 am
Posts: 2
WS is configured as NAS+Switch with wifi client (configuration #2 in manual) and connects into existing network via wifi. Everything works fine - NAS is accessible throughout the network and computer connected to ethernet port on WS can also access all devices on network and be accessed from all network. Except.....computer cannot reach internet. Also computer unable to bring up admin page for gateway/router/modem/DHCP server (which can be done from anywhere else on network).

Have tried 3 alternatives for setting IP on WS - DHCP, static within network DHCP server range, static outside of DHCP server range. Same results for all 3 although sometimes randomly can get through to internet and router admin page when using DHCP mode.

Suggestions and help very welcome!!!! Thanks.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group