General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Mon Feb 19, 2018 10:00 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Mar 04, 2015 10:20 am 
Offline

Joined: Wed Mar 04, 2015 10:06 am
Posts: 1
Hi, when I login to Windows 7 I get an error message that the NAS could not login to the network drive. I then have to open the NAS starter utility and connect manually enter my login details (even though though i have checked the box that says remember my credentials). I am connecting via wifi on my Windows 7 laptop.

Is there a way for this to automatically login on Windows 7? It's fine connecting to my Intel NUC running Linux and XBMC, also connected by wifi.

Sorry if this is a dumb question but I'm new to NAS drives.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Mar 05, 2015 11:55 pm 
Offline

Joined: Thu Mar 05, 2015 11:53 pm
Posts: 7
I have the exact same issue, its really annoying. I´m on Win 8.1
Does anyone know how to fix this?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Feb 05, 2018 11:16 am 
Offline

Joined: Mon Feb 05, 2018 11:12 am
Posts: 1
2 years later and I also have the same problem. It's a big hassle!!! Any updates?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: billbillw, Darkyputz, Yahoo [Bot] and 70 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group