General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Mon Dec 11, 2017 5:53 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 107 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Author Message
PostPosted: Sat Oct 07, 2017 8:03 am 
Offline

Joined: Sat Oct 07, 2017 7:35 am
Posts: 1
Rywelin wrote:
Hi,
I am trying to compile domoticz on NSA310s.

Already succedd in boost 1.62.0.

Now when building domoticz everything goes smooth up to the moment of linking, following responces I got from the directory:
Quote:
Linking CXX executable domoticz
CMakeFiles/domoticz.dir/hardware/csocket.cpp.o: In function `csocket::resolveHost(std::string const&, hostent**)':
csocket.cpp:(.text+0x334): warning: gethostbyaddr is obsolescent, use getaddrinfo() instead.
CMakeFiles/domoticz.dir/hardware/ASyncTCP.cpp.o: In function `ASyncTCP::connect(std::string const&, unsigned short)':
ASyncTCP.cpp:(.text+0x1168): warning: gethostbyname is obsolescent, use getnameinfo() instead.
CMakeFiles/domoticz.dir/main/domoticz.cpp.o: In function `dumpstack()':
domoticz.cpp:(.text+0x10): undefined reference to `backtrace'
domoticz.cpp:(.text+0x20): undefined reference to `backtrace_symbols'
collect2: error: ld returned 1 exit status
CMakeFiles/domoticz.dir/build.make:4646: recipe for target 'domoticz' failed
make[2]: *** [domoticz] Error 1
CMakeFiles/Makefile2:64: recipe for target 'CMakeFiles/domoticz.dir/all' failed
make[1]: *** [CMakeFiles/domoticz.dir/all] Error 2
Makefile:137: recipe for target 'all' failed
make: *** [all] Error 2


Please tell what is the problem google is not giving any help in this.
I guess the compilation is terminated by 'backtrace' reference error.


I got a similar error 2, no responces were usefull... :( any other suggestions regarding how to solve


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Oct 07, 2017 4:12 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 29, 2012 5:24 pm
Posts: 2314
You don't even bothered to read three posts after that one, you are quoting. Do the same as Rywelin did or pass additionally:
Quote:
-DHAVE_EXECINFO_H=0
at configure stage.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 107 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 44 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group