General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Sat Mar 17, 2018 4:29 pm

All times are UTC

Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon May 02, 2016 8:54 pm 

Joined: Mon May 02, 2016 8:48 pm
Posts: 1
So, my NAS started rebooting, at least I think.. I powered it off and on again... after I did that, Power LED remained lit but HDD LEDs and System LED are off...

any idea what could be wrong?

thnx! :shock:

Edit: NAS does not react to RESET button either

Edit2: opened the NAS, cleaned it, changed battery, visually checked the motherboard, couldn't find anything... HDD2 LED seams to be lit green, but it's barely visible once the NAS is closed again...

PostPosted: Fri May 06, 2016 9:23 am 

Joined: Mon Jun 16, 2008 10:45 am
Posts: 6179
AFAIK a blinking system led is the power-on default of the box. So if the system led doesn't do anything, the box doesn't power-on at all.

Have you measured the output voltage of the power supply? Preferably while the nas is connected and supposed to be 'on'. (You'll need to have the NAS case removed to be able to do this. It's *not* recommended to open the power supply itself to meansure it's output)

PostPosted: Tue Jun 13, 2017 6:20 am 

Joined: Tue Jun 13, 2017 6:10 am
Posts: 1
Was there any resolution to this? I am having the same behavior with the added note: If I leave the unit unplugged for a while (~ hours?) and then try to power on again it works.
It seems to make no difference how shutdown is initiated.
I think it started this behavior when I changed WOL settings. But I've reset and it persists.
Is there a log that would have clues?

PostPosted: Sun Jul 09, 2017 9:14 pm 

Joined: Fri Jan 20, 2012 1:55 pm
Posts: 99
I do not see any results on measuring the voltage, like Mijzelf is asking.

The action is yours.

NSA320 FW V4.70(AFO.3) Entware-ng (previous FFP 0.7 on usb )
NAS326 with Entware-ng
Bunch of USB 2 & 3 external disks connected to nas.

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC

Who is online

Users browsing this forum: barmalej2 and 105 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group