General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Tue Sep 26, 2017 2:01 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
PostPosted: Thu Jul 23, 2015 5:06 pm 
Offline

Joined: Wed Feb 18, 2015 12:00 am
Posts: 8
Hi Snayps,

The picture you provided seems odd. All the connections are certainly not on the same row for my box.

Here is the description of the pin layout I provided in an earlier post.

Quote:
The serial pins are laid out in 2 rows of five. Counting left to right, the third pin on the top row is the ground pin. The forth pin on the top row is TX. The fifth pin on the bottom row is RX. Those are the only pins you need to concern yourself with. You will be connecting wires from the cable listed below to these pins.


You picture shows one pin missing, which is different from mine as well.

You can use a meter to determine which pins are active and ground, if your board does not match the description.

Regards,

Doug.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 23, 2015 6:52 pm 
Offline

Joined: Thu Jul 23, 2015 1:59 pm
Posts: 2
hello but following a sequence that pin missing it is not nothing .... fifth pin of the bottom line is connected the tx and third pin of the top line GND which is the land however already tested RX in all other but not communicating .. .alguma new direction


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group