General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Thu Dec 14, 2017 2:39 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Mar 25, 2015 8:05 pm 
Offline

Joined: Wed Mar 25, 2015 7:58 pm
Posts: 1
Hi, I'm using an IX4-200d in a field office. The DHCP server is down. The NAS should have been set with a static IP but I'm guessing that it was not and now it has a 169.254.x.x. address because it can't find the DHCP server. I pressed the reset button and was able to use StorCenter manager to get to the Network settings page. I entered the correct IP for the subnet and clicked next but it has just been "spinning" for quite some time and has not proceeded any further. The display on the NAS still shows the APIPA address.

This is rather urgent for me because I need to access some image backups on the NAS to restore several virtual servers. Can anyone help me get this NAS reconfigured with the correct network settings? thanks!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 04, 2015 5:15 pm 
Offline

Joined: Mon Jan 09, 2012 4:17 pm
Posts: 29
Tray on other net with dhcp on.
For me, is not good idea reset ix4, if the problem is dhcp server, resolve dhcp problem, not add other problem.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group