General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Sun Apr 30, 2017 1:22 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Tue Mar 25, 2014 4:11 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 25, 2014 4:01 pm
Posts: 1
Hi, Im from Brazil, and I bought last week a NAS 5big Network 2, but Im not able to transfer my files from my Lacie external HD into my NAS, Im always getting the same error "unknown error -50" Im on iMac.
I have found on FAQ this

http://www.lacie.com/support/support_ma ... ticle=1046

But I cannot see which file system NAS is using. I have formated NAS on Raid 5.
Im also have copied 16gb file into NAS without any problem. Actually, if I copy file by file, into root of public folder it works. When I try to copy a folder with a lot of subdirectories and big files I got the error.

Im using RAID 5 on my NAS with 5 3TB hard drivers connected to.
I need you guys to help me out, cause Im on set, and I really need the NAS for backing up the recorded files.

I have attached printscreens of my NAS settings,
Anyone can help me?
Regards


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group