General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Wed Oct 18, 2017 9:37 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Using the Printer
PostPosted: Wed Oct 07, 2015 6:27 pm 
Offline

Joined: Wed Sep 11, 2013 5:22 pm
Posts: 2
I'm trying to use the printer usb port on my 4 year old NAS (Iomega Home Media cloud edition) for the first time and it won't print. The NAS is connected to a wireless network extender by the ethernet cable, the printer is a Canon MP280 and I am trying to print from a W-10 laptop on the wireless network. I have installed the latest MP280 driver on my laptop.
LenovoEMC Storage Manager shows the printer as online.
Windows on my laptop shows graphically in File Explorer the printer attached to the NAS
I can add the printer quite happily.
When I go to Devices and Printers in control panel, click on this printer and use the Canon software I can print a test page, it shows as 1 document in the queue briefly before it goes off.
It never arrives at the printer however and the 'documnets waiting' on LenovoEMC Storage Manager stays at 0.
Any ideas? :roll:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group