HMNHD - CE stopped working

Post Reply
asharx
Posts: 5
Joined: Tue Apr 23, 2013 5:20 pm

HMNHD - CE stopped working

Post by asharx » Tue Apr 23, 2013 5:39 pm

Hello,

I just moved over the weekend and when I set up at my new house the HMNHD-CE doesn't appear to be booting up. I get a white led & a red led. Really frustrating. I have been happy with the drive as a NAS.

My hope isn't lost though, based on what I found searching the site the first thing I am going to try is booting from a USB stick. http://iomega.nas-central.org/wiki/Reco ... edia_CE%29

I am going to try it tonight.

Hopefully that works!

asharx
Posts: 5
Joined: Tue Apr 23, 2013 5:20 pm

Re: HMNHD - CE stopped working

Post by asharx » Tue Apr 23, 2013 6:37 pm

Yikes, just read more closely and doing the usb boot would wipe my data.

Ok, alternate procedure for getting my data first. Going to try and follow seidler2547's advice from this post. viewtopic.php?p=27459#p27459

Before I can do that I will need to pick up a usb to sata adapter.

adomingos
Posts: 1
Joined: Sun May 12, 2013 11:12 pm

Re: HMNHD - CE stopped working

Post by adomingos » Sun May 12, 2013 11:21 pm

I'm having the same problem. My HMNHD - CE in this same situation. How do I access my data without having to get lost nothing?
I do not understand how to mount a USB and Tries to recover data you can explain in more detail?

sampdoria
Posts: 3
Joined: Sun Feb 02, 2014 1:29 pm

Re: HMNHD - CE stopped working

Post by sampdoria » Sun Feb 02, 2014 1:50 pm

hey asharx:
i got the same problem as you but.. i can log in to the device using Winscp
and i can see the device in my network places in win 7
i want know if you know a command to reset the device using WinSCP before i tried to reset using the pinhole button at the backside but nothing happend
any help is welcome

i thank you already
ciao

willou
Posts: 1
Joined: Wed Apr 29, 2015 11:42 am

Re: HMNHD - CE stopped working

Post by willou » Wed Apr 29, 2015 11:46 am

Hello,

I have the same problem, my home media don't connect and my CD of this is not OK to renew instalation.
Did you solve your problem?
Can you send a link to download the software or can you send a copy of your CD instalarion for me (by google drive or other)?

Thanks.

Post Reply