General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Sat Nov 25, 2017 3:31 am

All times are UTC




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Cloudbox dead?
PostPosted: Fri Dec 05, 2014 1:27 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 05, 2014 1:24 pm
Posts: 3
Hello!

My Nas is a Cloudbox (white) and the led is blinking fast in blue color.
The HD is a new hd (3Tb).

The Lacie Network Assistant found the device, send the .capsule and device reboot (solid red led) but the led continue to blinking in blue color..

The device appear when i try "arp -a" with ip 192.168.0.250.

i'm lost ... i don't know what i do now :( .. Sorry for my english..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cloudbox dead?
PostPosted: Fri Dec 05, 2014 11:21 pm 
Offline

Joined: Wed Mar 18, 2009 11:13 pm
Posts: 773
led fast blinking means that the cloudbox is still in booting process
In the user manual it mentions this
The device is booting and will cease once the drives are fully initialized

If your hard drive is new it may indicate that is formatting the drive. On a 3 TB disk that can take a while

ps how did you get the 3TB disk inside ?
if it was already inside when you bought then it should formatted alreay in the factory. In that case somewhat is causing the boot script to halt.
if you have installed it yourself, how did you do that ?

The fact that you can ping it means some part of the boot process is finsished otherwise the network card would work.

Did you modify the boot scripts or disk setup in any way?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cloudbox dead?
PostPosted: Mon Dec 08, 2014 2:55 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 05, 2014 1:24 pm
Posts: 3
Hi! Thx for reply!

I solved this!!!! i've installed the fvdw, but the led still blinking fast ... I don't know why... The system is working for 2 days with the led blinking :lol:

The hd is a new hd, the original hd was lost ... So, I had to install everything.

I've posted how in fvdw forum.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cloudbox dead?
PostPosted: Tue Dec 09, 2014 5:50 pm 
Offline

Joined: Thu Mar 08, 2012 7:47 pm
Posts: 93
Hi killuabr,

killuabr wrote:
I don't know why... The system is working for 2 days with the led blinking
I posted on our board for testing new LED commands that will be used in the next version. These should fix this issue.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cloudbox dead?
PostPosted: Wed Dec 10, 2014 3:31 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 05, 2014 1:24 pm
Posts: 3
Hi Jocko!

i'll test today and tell you what happened.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group