General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Fri Dec 15, 2017 7:58 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: NAS Medion problem
PostPosted: Tue Mar 04, 2014 3:04 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 04, 2014 2:53 pm
Posts: 2
Hello! I bought a Medion NAS server, I set the server as i have seen in some videotutorials and now when I try to start it nothing happens. As shown in the picture.

Image

I can not get this thing. She asks to select an IP. But do not show any. What to do?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NAS Medion problem
PostPosted: Tue Mar 04, 2014 7:40 pm 
Offline

Joined: Mon Jun 16, 2008 10:45 am
Posts: 6091
  • Disable (temporary) the firewall on your PC.
  • If you are on Wifi, use a cable


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NAS Medion problem
PostPosted: Wed Mar 05, 2014 11:50 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 04, 2014 2:53 pm
Posts: 2
Why I bought this shit? I do not know.
Mijzelf@
Quote:
Disable (temporary) the firewall on your PC.
I've done that and we did nothing. Any other ideas?

Germans arrived to rob people? I thought only the Chinese do this.

Unfortunately i have to turn this server into scrap. I have spent $ 105 on this shit , i have to take somme money from scrap. I will sell the copper from this piece of creap . This it is the utilities of NAS Medion server . Let me fuck me the money
on useless things .


This useless crap bought Mediun began to annoy me . Any idea how it works?
At the moment we have recorded only a pale taken online. :oops:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NAS Medion problem
PostPosted: Fri Mar 07, 2014 8:21 am 
Offline

Joined: Mon Jun 16, 2008 10:45 am
Posts: 6091
Does it help, using bad words? Actually you don't know if the NAS is your problem, it could be your router as well.

Have a look in your router status screen, and see if the nas has got an IP assigned. If your router doesn't give that information, try a network scanner, like Softperfect Network Scanner. When you have the IP address, try http://<ip-of-nas> in a webbrowser.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group