General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Sat Nov 25, 2017 7:36 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: New and need help
PostPosted: Mon Mar 28, 2016 5:12 am 
Offline

Joined: Mon Mar 28, 2016 4:43 am
Posts: 1
Hello:
I am new to NAS-Central and I need help.

I purchased a StorCenter ix4-300d a couple of years ago. I didn't really use it and kept it in the basement.
Now, I have enough reason to use a NAS but I am having trouble with the StoreCenter.
I inserted a brand new Seagate 3TB hard drive to slot 1 and I also replaced the backup battery on the unit as well.
The StorCenter ix4-300d detected the hard drive with an incorrect date on the display.
I tried to connect my laptop with the StorCenter ix4-300d using LenovoEMC Storage manager.
Storage manager cannot detect the StorCenter ix4-300d, I then added the ix4-300d with the IP address.
But I was getting no drive detected and I also realized the firmware is outdated. Furthermore, I even performed clean disk before hard drive installation.
Please have a look at the screen shots and I would appreciate any help.

Many thanks.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group