General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Sat Oct 21, 2017 7:31 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Sep 08, 2016 9:28 am 
Offline

Joined: Thu Sep 08, 2016 9:09 am
Posts: 2
We have an issue with iomega ix4-300D, the data is not accessible and led light flashes with Blue and red. System status "storage failed and some data loss may have occurred"

Following is displayed in the device.
Free : 0 B
Used : 0 B

The storage is having very important data and we do not have back for the same. kindly let me know how to retrieve the data .


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 09, 2016 6:36 pm 
Offline

Joined: Mon Jun 16, 2008 10:45 am
Posts: 6049
Do you still have access to the webinterface? Any idea how the disks are organized?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Sep 19, 2016 9:16 am 
Offline

Joined: Thu Sep 08, 2016 9:09 am
Posts: 2
Yes...Still able to access web interface... RAID 5


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Sep 19, 2016 2:28 pm 
Offline

Joined: Mon Jun 16, 2008 10:45 am
Posts: 6049
OK. Then it should be possible to gain ssh access. Instructions can be found here.

When you have ssh access, can you post the output of
Code:
cat /proc/partitions
cat /proc/mounts
cat /proc/mdstat
This gives info about the disks and partitions, the mountpoints, and the state of the raid array.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group