General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Thu Sep 21, 2017 8:33 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: RAID5 fail on px4-300d
PostPosted: Wed Oct 29, 2014 9:42 pm 
Offline

Joined: Wed Oct 29, 2014 9:25 pm
Posts: 1
Hi, new to the forum so hoping I am posting in the correct area.

I am trying to recover data from a raid5 setup for a friend of mine.
A few background details. The NAS is a PX4-300D and the HDD in bay 4 failed. He replaced the drive and the message come up saying the data reconstruction was in progress. Once this completed the NAS displayed 0KB free and 0KB used.
Using the Diagnostics page we ran the option to recover the storage pool but now the NAS displays 5.4TB free and 0KB used.

Does anyone have any ideas that could help me recover the data?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 08, 2014 1:17 am 
Offline

Joined: Fri Nov 07, 2014 11:27 pm
Posts: 1
I guess for recovering data, you should contact Lenovo support.

Just red an article about replacing disks in specific order, to determine the defect disk,|
but can't find the link back, even not from history :(

_________________
Regards, DG.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group