General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Thu Sep 21, 2017 12:26 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Fri Nov 21, 2014 12:48 pm 
Offline

Joined: Fri Feb 07, 2014 8:10 pm
Posts: 21
In short, all the sudden px4 box (running 4.0 sw) LOST all shares -1st problem was the "stuck at 95% on boot" which was solved by removing one drive and then putting it back on-(nothing shown via smb or ftp), the "shares" part of the webgui takes a long time to load and shows empty,
volumes ARE there and if i ssh to the box i can LS the contents just fine!.
updated firmware to latest 4.1.104.31360, same problem.
I also can't make any new share, whatever i try to create it just doesn't shows in the gui or appears in SMB/FTP but a folder IS created on the volume

┬┐where are the shares defined?, are they in the samba config file(which i can't find anywhere, the ones i've found don't have any shares defined)?.

how can i "reset" the shares or remap them without resetting the entire box(having to extract all that data on a linux machine will be a PITA)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group