General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Thu Nov 23, 2017 5:20 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Sat Dec 06, 2014 7:51 pm 
Offline

Joined: Sat Dec 06, 2014 7:21 pm
Posts: 3
Hi,
a friend of mine bought the NAS from eBay and inserted new Disks to the NAS. After not finding the NAS in his Network, he gave it to me.
After some tests, i find the NAS in the 169.xxx.xxx.xxx/16 Range, can ping it successfully and Telnet to Port 80, the HDD Status Lights are all Blue and the System Status Light is Green. But i can't browse the NAS with Firefox/Chromium etc.

An Support Guy at Lenovo sent me over here and after reading some Threads, i know i need the Rescue CD (cant find any working Download). So maybe someone has a working link.
My problem is, i have no Information about the Firmware installed, so i just can hope there is a way to get the system working again and update/hack it or has it successfully restored with this howto http://iomega.nas-central.org/wiki/Cate ... 0-usb-init.

Btw: Does anybody know if there is a serial console like the ix2? Maybe this helps with the restore.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group