IOMEGA STORCENTER ix2 (NHDD2M) not booting anymore

Post Reply
sliderem
Posts: 2
Joined: Thu Nov 01, 2012 5:38 pm

IOMEGA STORCENTER ix2 (NHDD2M) not booting anymore

Post by sliderem » Thu Nov 01, 2012 5:42 pm

On 30/01/2010 I bought a 1.0TB IOMEGA STORCENTER Ix2 (2x512 GB in RAID) , model NHDD2M.
In this moment the Iomega StoreCenter IX2 is not starting any more, I mean it is starting with the blue led blinking and after 3-4 minutes is shouting down with the red light blinking. I can not connect at all using the network connection .

How should I try to access it or factory reset it ?

Thank you in advance,

sliderem
Posts: 2
Joined: Thu Nov 01, 2012 5:38 pm

Re: IOMEGA STORCENTER ix2 (NHDD2M) not booting anymore

Post by sliderem » Fri Nov 02, 2012 10:17 am

sliderem wrote:On 30/01/2010 I bought a 1.0TB IOMEGA STORCENTER Ix2 (2x512 GB in RAID) , model NHDD2M.
In this moment the Iomega StoreCenter IX2 is not starting any more, I mean it is starting with the blue led blinking and after 3-4 minutes is shouting down with the red light blinking. I can not connect at all using the network connection .

How should I try to access it or factory reset it ?

Thank you in advance,



I was using this in Raid (Mirror), 2HDD x 512 GB. DO you think it is possible to move this hard drives into another NAS (Iomega newer version or other brand ?) Could I take one of the HDDs and access it directly with my computer to recover the data ?

Diginas
Posts: 36
Joined: Sat Mar 15, 2014 9:30 am

Re: IOMEGA STORCENTER ix2 (NHDD2M) not booting anymore

Post by Diginas » Fri Nov 06, 2015 9:16 am

Hello!

Have you sucessfully restored yours NHDD2M ?
Mine is with same problem, here is my topic:
viewtopic.php?f=297&t=17909&p=98733&hilit=nhdd2m#p98733

Thank YOu

Post Reply