Firmware 5.03

Mindspeed Comcerto 2000 based
Post Reply
joter
Posts: 3
Joined: Wed Mar 04, 2015 2:18 pm
Location: Poland

Firmware 5.03

Post by joter » Thu Mar 12, 2015 9:40 am

Firmware v5.03(AATB.0)C0 is now available :)
Zyxel NAS540 [V5.04(AATB.0)C0]

darki
Posts: 3
Joined: Sun Feb 15, 2015 5:05 pm

Re: Firmware 5.03

Post by darki » Fri Mar 20, 2015 2:04 pm

And as usual.... what does it doooo?????

jagdtigger
Posts: 118
Joined: Sat Jun 08, 2013 9:02 am

Re: Firmware 5.03

Post by jagdtigger » Fri Mar 20, 2015 7:13 pm

Enhancement in V5.03(AATB.0)C0 | 03/11/2015
[Enhancement]
 RAID5 WRITE performance improvement over 60% (v.s. v5.01).
 WebDAV READ/WRITE performance improvement
 Adding SSH.
 Changing LED flash frequency.
 Remind user to change password if they still use factory default password.
 Fix the security hole of ghost vulnerability CVE-2015-0235.
 Support the latest version of iTunes 12.1.1
 The default language setting follows the language setting of browser.
 Some missing translations in multi-language are updated.
 Use Win8.1 client to unpack files with WinRar on NAS540 cause damaged file
 Fix Pyload package is unusable
 Add new samba patch to avoid CVE-2015-0240 samba security issue
 Dutch language beta
Zyxel NSA325 [4.81(AAAJ.1) + Metarepo]
Zyxel NAS540 [V5.20(AATB.0) + Metarepo]
Synology DS416

Khamees79
Posts: 2
Joined: Fri Jul 01, 2016 8:51 am

Re: Firmware 5.03

Post by Khamees79 » Fri Jul 01, 2016 8:58 am

Hi. After installing this update (540) , The HDD is spinning all the time, even though I'm doing nothing with the NAS.
Any idea?

Thanks in advance

Mijzelf
Posts: 6207
Joined: Mon Jun 16, 2008 10:45 am

Re: Firmware 5.03

Post by Mijzelf » Fri Jul 01, 2016 9:34 pm

Are you sure you installed 5.03? It's outdated. Anyway, have a look at the running processes. It might be busy creating thumbnails or something like that.

Khamees79
Posts: 2
Joined: Fri Jul 01, 2016 8:51 am

Re: Firmware 5.03

Post by Khamees79 » Fri Jul 01, 2016 10:55 pm

Hi, Sorry, I did not look properly. I have the latest firmware V5.11(AATB.3) , and the noise started after that. How can I check the running processes?

Mijzelf
Posts: 6207
Joined: Mon Jun 16, 2008 10:45 am

Re: Firmware 5.03

Post by Mijzelf » Sat Jul 02, 2016 8:43 am

On the bottom of the main webinterface there's a cpu usage indicator. Click on that, and you'll get a list of processes (scroll down).

swider
Posts: 14
Joined: Sun Mar 27, 2016 1:05 pm

Re: Firmware 5.03

Post by swider » Tue Jul 26, 2016 10:59 am

Will this update erase or mess up entware-ng settings / remove it ?

Post Reply