General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Mon Sep 25, 2017 10:31 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Apr 26, 2016 6:04 pm 
Offline

Joined: Tue Apr 26, 2016 5:48 pm
Posts: 2
My NAS540 has stoped working after the smell of burnt
I send it to warranty and it was changed
I got new one today than upgraded Firmware Version 5.11
Telnet is not working, no Telnet menu under network
I cant downgrade Firmsware as there is no edit


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 28, 2016 7:28 am 
Offline

Joined: Sat Jun 08, 2013 9:02 am
Posts: 115
Its in the control panel(click on terminal):
Image

_________________
Zyxel NSA325 [4.71(AAAJ.0) + FFP]
Zyxel NAS540 [V5.20(AATB.0)]


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 28, 2016 4:58 pm 
Offline

Joined: Tue Apr 26, 2016 5:48 pm
Posts: 2
jagdtigger

Thanks You for your help

Something was wrong with google chrome.
I was not able to open Control panel in Google Chrome.
No problem with other buttons


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 10, 2016 6:57 pm 
Offline

Joined: Wed Aug 10, 2016 6:55 pm
Posts: 1
I have the same issue with Control panel not opening on Chrome. did you find a solution for this?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Geleszindy and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group