General NAS-Central Forums

Welcome to the NAS community
It is currently Tue Sep 19, 2017 6:42 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 37 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: Plex Installation
PostPosted: Mon Nov 07, 2016 9:45 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 29, 2012 5:24 pm
Posts: 2297
Can you upload full log somewhere:
Code:
/mnt/HD_a2/programs/plex/lib/Plex\ Media\ Server/Logs/Plex Media Server.log


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Plex Installation
PostPosted: Mon Nov 07, 2016 10:03 pm 
Offline

Joined: Sat Oct 22, 2016 10:46 pm
Posts: 12
barmalej2 wrote:
Can you upload full log somewhere:
Code:
/mnt/HD_a2/programs/plex/lib/Plex\ Media\ Server/Logs/Plex Media Server.log


Alright, here comes the big noobie-question: Where do I find this directory? The only folders I have available on my NAS are admin, General-XXXXXX, music, photo and video and none of those contain anything noteworthy.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Plex Installation
PostPosted: Mon Nov 07, 2016 10:44 pm 
Offline

Joined: Sat Oct 08, 2016 9:22 pm
Posts: 3
Location: US
Mijzelf wrote:
The FAT partition should contain a logfile.


Here's a link to my log file. Looks like it is unable to download the files needed? If I download it for the NAS, do I just place them in the FAT partition?

logfile

EDIT: It wasn't working because I had my Ethernet cable in the wrong LAN port -- such a dumb mistake. Currently it is installing PLEX! I'll keep you updated. Thank you for all of the help!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Plex Installation
PostPosted: Tue Nov 08, 2016 8:51 am 
Offline

Joined: Sun Apr 29, 2012 5:24 pm
Posts: 2297
erikj wrote:
Alright, here comes the big noobie-question: Where do I find this directory? The only folders I have available on my NAS are admin, General-XXXXXX, music, photo and video and none of those contain anything noteworthy.

How to Report an Issue and enable debug logging:
https://support.plex.tv/hc/en-us/articles/201643703-Reporting-issues-with-Plex-Media-Server
Connect via ssh, then copy to public (it can be video, music, or photo as well) directory:
Code:
mkdir /mnt/HD_a2/public/plexlogs
find /mnt/HD_a2/programs/plex/lib/Plex\ Media\ Server/Logs/ -type f ! -iname "*[0-9].log" ! -iname "*.log.[0-9]" -exec cp -a {} /mnt/HD_a2/public/plexlogs \;

Which plex version btw?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 08, 2016 5:00 pm 
Offline

Joined: Sat Oct 22, 2016 10:46 pm
Posts: 12
This is my log file: http://pastebin.com/2tT0WtTG

I was running the version that comes with the FFP stick.. 0.9 something. But since that wasn't working I updated plex to 1.2.6.2975. I'm experiencing the same issue on both versions.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 08, 2016 8:23 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 29, 2012 5:24 pm
Posts: 2297
Well, for me it seems like PMS bug related with on the fly scanner. You can do a little test:
Disable "Update my library automatically" setting in your PMS/Library.
Restart box and check again if the problem persists.
Searching at plex forum, I noticed this problem is common in ARMV7 based boards. Future release 1.3.0 (qnap beta testing was successfull) is going to solve this problem. Unfortunately there is no Synology spk beta package available like qnap has:
https://forums.plex.tv/discussion/215180/halloween-update-for-those-having-random-crash-issues-on-ts-x31-devices-not-ts-x31


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 10, 2016 1:58 pm 
Offline

Joined: Sat Oct 22, 2016 10:46 pm
Posts: 12
barmalej2 wrote:
Well, for me it seems like PMS bug related with on the fly scanner. You can do a little test:
Disable "Update my library automatically" setting in your PMS/Library.
Restart box and check again if the problem persists.
Searching at plex forum, I noticed this problem is common in ARMV7 based boards. Future release 1.3.0 (qnap beta testing was successfull) is going to solve this problem. Unfortunately there is no Synology spk beta package available like qnap has:
https://forums.plex.tv/discussion/215180/halloween-update-for-those-having-random-crash-issues-on-ts-x31-devices-not-ts-x31


That's very unfortunate.. Disabling "Update my library automatically" did not work.

Aren't they usually pretty fast with their bug-fixing, though?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 37 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group