Forums opened!

Post Reply
mindbender
Posts: 58
Joined: Thu Mar 06, 2008 12:23 pm
Location: Vienna
Contact:

Forums opened!

Post by mindbender » Tue Mar 11, 2008 11:44 am

Welcome to the new forums at forums.nas-central.org!

These forums were created because we provide several vendor based wikis and for some vendors there are no user-driven forums available where things like hardware mods (serial, jtag,..), kernel development (patches for the vanilla kernel) and much more can be discussed..

I created the current forum structure from scratch, so if someone thinks something needs to be changed just tell. i am sure the structure will be enhanced in the future.

Do not hesitate to register here, as authentication of all subwikis except the one at buffalo.nas-central.org will soon change to use the user + pass from this forum.

Have a nice day!

franc
Posts: 8
Joined: Sat Jun 19, 2010 11:49 am

Re: Forums opened!

Post by franc » Sat Jun 19, 2010 11:58 am

Thank you for the Forums.

Please could you change the captcha to a less difficult one?
I had problems to solve it, i had to go very near to the screen, but how could one solve it who has problems to see as good as you obviously can? Please think of other people as well.

Thank you.

Regards, franc

User avatar
timtim
Posts: 120
Joined: Fri Jul 04, 2008 8:41 pm

Re: Forums opened!

Post by timtim » Sun Jun 20, 2010 12:18 am

Have just updated settings to be better. Will have to see if it is sensitive to spam!

Cheers

franc
Posts: 8
Joined: Sat Jun 19, 2010 11:49 am

Re: Forums opened!

Post by franc » Fri Apr 15, 2011 10:33 am

timtim wrote:Have just updated settings to be better. Will have to see if it is sensitive to spam!

Cheers
The previous post ist surely spam!

Post Reply